Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

HIKIKOMORI – Alex León

jueves, 20 de mayo de 2010

Autor Jordi Faura

Direcció Alex León

Repartiment:

Sheila Fernandez Akane

Joan Rietti Paul

Lorena Jimenez La mare

Isaac Baró El pare

Guillem Escofet Hikari

Sergi Kasumi

Esposa de Paul: Laura Palacio

Veus en off:

Laura Palacio


Sinopsis:

Hikikomori parteix d’una realitat cruenta: la dels adolescents japonesos que, inesperadament, decidiesen tancar-se a les seves habitacions i no sortir-ne durant anys. Aquests nois, anomenats hikikomori (aïllament), es mantenen tètricament reclosos i eviten tot tipus de contacte amb l’exterior, dedicats exclusivament a veure la televisió, escoltar música, navegar per la xarxa i evadir-se amb els videojocs. Eludeixen qualsevol contacte humà, ni tan sols amb els membres de la pròpia família, amb els quals coexisteixen dins un mateix espai domèstic, però amb qui no mantenen cap tipus d’interacció. El nucli familiar és, tot i la proximitat física, completament incapaç de resocialitzar

mínimament l’adolescent que ha decidit autoexcloure’s. D’aquesta manera, un doble sentiment de culpabilitat i vergonya s’instal·la en l’ànim dels progenitors.

Però, tot i aquesta renúncia a la vida, fora, al món real, la vida seguéis endavant. I és això, justament, el que passa a Hikikomori: la vida ara segueix passant mentre ell ha decidit prémer el botó depausa.


0 comentarios to HIKIKOMORI – Alex León:

Publicar un comentario